designradiator-kopen

Een designradiator kopen voor je badkamer

De huizenmarkt gaat nog steeds goed en of men nu een nieuwe huis koopt of een oud huis overneemt, er wordt volop verbouwd in de badkamer. Een nieuwe badkamer of de badkamer renoveren, voor beide is iets te zeggen. In een nieuwe badkamer kun je al je wensen doorvoeren maar helaas gaat hier ook wat meer geld in zetten. Als je kiest voor het renoveren van je badkamer ben je vaak wat goedkoper uit maar je zit met wat obstakels. Maar waar je ook voor kiest, één ding kan sowieso helemaal opnieuw worden ingebouwd: een designradiator. Een designradiator kopen is een goede investering wat voor badkamer dan ook.

Wat is een designradiator?

Klinkt designradiator je niet meteen heel bekend in de oren? Dat is niet gek van een radiator staat ook wel bekend als een kachel. En dan gaat vast wel het belletje rinkelen, de kachel in de badkamer. Dat noemen we dus een radiator. De huidige radiators in de badkamers zijn vaak wat groter, logger en nemen behoorlijk wat ruimte in gebruik. De nieuwe radiators zijn echter veel innovatiever ontwerpen en zijn slank van postuur en geven je badkamer een hele andere uitstraling.

Verschillende soorten en maten

Radiators zijn er in verschillende soorten en maten. Welke radiator geschikt is voor jouw badkamer hangt in eerste instantie vooral af van jouw wensen en behoefte. In een kleine badkamer komt een smalle radiator beter tot zijn recht. Het oogt ruimer en geeft in principe genoeg warmte af om de ruimte te verwarmen. Heb je een grotere ruimte dan kun je kiezen voor een grote designradiator of zelfs voor twee designradiators in een ruimte. Hiermee creëer je een speels effect en stap je compleet uit je comfortzone. Ook kun je kiezen voor een radiator zonder tussenruimte en een radiator met tussenruimte. Het voordeel van een radiator met tussenruimte is dat je hier je handdoeken op kunt warmen. Je handdoeken drogen hierdoor niet alleen snel maar je hebt ook nog eens heerlijk warme handdoeken na het douche.

Welke radiator past in jouw badkamer?

Ben jij er nog niet uit welke radiator geschikt is voor jouw badkamer? Er zijn verschillende badkamerspecialisten die je graag voorzien van vrijblijvend advies omtrent de badkamer en jouw wensen op dit vlak. Tevens kan je in de winkel ook nog kijken naar leuke accessoires of badkamerspiegels kopen. Wist je dat een badkamer spiegel jouw badkamer helemaal afmaakt? Pasteltinten zijn helemaal in en geven je badkamer net even dat beetje extra. Samen met een gekleurde radiator is jouw badkamer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

En, weet jij al welke designradiator je gaat kopen?

Geef een reactie