De badkamer trends van nu 

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in het hele huis, dit komt omdat je hier tot rust kan komen of natuurlijk lekker opfrissen. Sommige hebben een bad en een douche, sommige alleen een douche en heel soms is er alleen een bad. Je kan de badkamer tegenwoordig ook inrichten naar alle wensen die je kan bedenken, het kan allemaal maar hier zijn de beste trends van dit moment. 

Mensen gaan voor modern 

Tegenwoordig is er dus heel veel keuze in wat voor soort badkamer je wil hebben, vroeger waren er slechts een paar keuzes qua bad, douche of wasbak. Nu kan je het zo gek niet bedenken of het bestaat wel. Een van de trends van nu is de moderne look, hierbij moet alles zo modern mogelijk en het liefst in donkere tinten. Dit geeft een minder warm gevoel maar zorgt wel voor een verzorgd uiterlijk, dit kan er heel erg goed uit zien als dit allemaal op de juiste manier op elkaar is afgestemd. Tot slot is het zo dat de meeste dan kiezen om de badkamer op dezelfde manier in te richten zoals de rest van de woning is ingericht, als de woning een modern interieur heeft dan is de kans groot dat de badkamer er ook modern uit komt te zien. 

Aanrader voor in de badkamer 

Zoals al eerder is verteld zijn er veel verschillende soorten inrichtingen, een van deze soort is dan ook erg populair tegenwoordig. Deze look wordt gecreëerd door gebruik te maken van beton ciré, dit is een speciaal soort beton dat er voor zorgt dat jouw badkamer een mooie robuuste look krijgt. Daarnaast past dit in elk interieur, het is naturel maar toch past het bij elke stijl omdat er ook verschillende kleuren zijn. Beton ciré voor de badkamer is ook een van meest gebruiksvriendelijkste materialen, het is oersterk en kan makkelijk tegen stoten en krassen. Tot slot kan je ook je eigen twist aan geven, dit komt omdat er een persoonlijk patroon aan te geven is door de manier van aanbrengen. Hiermee kun je jouw badkamer personaliseren. 

Badkamers prijzen 

Natuurlijk kan je het zo gek maken als je zelf zou willen maar het is zo dat het inrichten van je badkamer helemaal niet duur hoeft te zijn. Het ligt er maar net aan waar je de douche, wasbak en andere benodigdheden koopt. Een voorbeeld is beton ciré, het zorgt voor een mooi uiterlijk terwijl de prijs hiervan totaal niet hoog is. Dit geeft maar weer eens aan dat je een mooie badkamer kan maken met een klein budget

Geef een reactie