Redenen om in de bouw te gaan werken

Ben jij op zoek naar bouw vacatures of schakel jij een uitzendbureau bouw in om de ideale bouw baan te vinden? Wij geven je groot gelijk. Want het is een top beroep. En er zijn genoeg redenen waarom je in de bouw zou moeten werken. En wat die redenen zijn? Ja dat zijn er natuurlijk honderden. Maar wij lichten er een paar voor jou uit. Want met deze redenen ben jij al overtuigd om in de bouw te gaan werken. Geloof ons maar!

 

Een, twee, drie, bouwen maar!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en is werken in de bouw iets voor jou? Steeds meer mannen en vrouwen besluiten in de bouw te gaan werken. Werken in de bouw biedt enorm veel mogelijkheden en uitdagingen. Geen dag is hetzelfde. Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag in de bouw werken en het zo leuk en uitdagend vinden. Twijfel je nog of de bouw iets voor jou is, lees dan snel verder!

1. Er is altijd werk

In de bouwbranche is altijd een groot aantal banen met verschillende niveaus te vinden. Zo kun je als beginner aan de slag, maar ook als oude rot in het vak. De bouwsector ligt nooit stil, er is werk genoeg! Bij Jansen & De Wit zorgen wij er voor dat je altijd verzekerd bent van werk. Opdracht afgelopen? Wij zorgen dat er snel nieuw werk is.

2. De bouw verdient goed

Als je in de bouw werkt, werk je hard en verdien je door goede arbeids- en loonvoorwaarden met sterke CAO’s goed geld. Jansen & De Wit staat bekend om het hartstikke goede salaris dat wij bieden.

3. Werken naar resultaat

Wanneer je in de bouw werkt, werk je samen naar een resultaat. Wat is er mooier dan het resultaat te bewonderen van een project waar je zelf aan hebt meegewerkt? Het is erg leuk om achteraf trots te kunnen zeggen dat jij en je team hebben meegewerkt aan dat ene project.

4. Alles komt aan bod

De bouw staat bekend om haar diversiteit in het werk. Naast de reguliere werkzaamheden kan er meer aan bod komen. Denk aan het oplossen van problemen, samenwerken met verschillende partijen, klantcontact enzovoort. Een enorme variatie!

5. Bouwen doe je samen

Binnen de bouw is de onderlinge betrokkenheid erg hoog. Je werkt bijvoorbeeld veel samen met je opdrachtgever, opdrachtnemer en onderaannemer. Werken in de bouw is echt teamwork, veel samenwerken en een no-nonsense cultuur. Het is niet kletsen maar bouwen geblazen! Die grappen komen in de keet wel aan bod.

Geef een reactie