bouw afval

Een schone werkplaats werkt het fijnst

Aangezien deze blog is geschreven voor de creatieve vakman denk ik dat ik er vanuit kan gaan dat jij als lezer zelf wel eens een klusje hebt. Uiteraard staat een vakman bekend om zijn of haar vakbekwaamheid. Het geeft niet als jij je niet hebt gespecialiseerd in het een of ander. Wat ik hieronder ga beschrijven is zelf voor de klusser thuis misschien handig om te weten.

De meeste klussen (groot en klein) zorgen vaak voor veel afval. Als je een serieuze ondernemer bent kun je natuurlijk niet de hele tijd heen en weer gaan rijden naar de plaatselijke stort. Dit kan ook gelden voor iemand die zijn huis gaat verbouwen. Je kan niet af en aan blijven rijden.
Nu is daar een heel gemakkelijk oplossing voor te bedenken: een afvalcontainer huren!

Welke

Veel mensen denken bij een afval container aan zo’n grijze bak op wielen die een keer in de zoveel tijd wordt opgehaald door de gemeente. Dit klopt ook wel maar er zijn nog veel meer soorten, maten en vormen online te huur.
Op dit moment wil ik me eigenlijk richten (gezien het onderwerp van deze blog) op een bouw container. Die zijn er in verschillende soorten. Je moet dus eerst bedenken welk afval je wilt gaan afvoeren. Je kunt onder andere kiezen tussen: Bouw- en sloopafval, schoon puin, hout, grond, tuin- en plantsoenafval, dakafval en huisraad/grofvuil.
Nu lijken dit veel categorieën maar in de praktijk is het vrij gemakkelijk kiezen welke je nodig hebt. Mocht je er niet uitkomen, kan je vaak op de site zien welk afval waaronder valt.

Voordelen

Waarom ik zo enthousiast ben zal ik nu verder toelichten. Ten eerste wordt er gezorgd voor een snelle levering. En met snelle levering bedoel ik dat als je op een werkdag voor drie uur je betaling afgerond hebt, ze zorgen dat de container er de eerstvolgende werkdag al staat. Dit zorgt er voor dat je gewoon lekker door kan blijven werken.
Verder is het prettig dat je via Ideal kan betalen. De betaling gaat dus snel, gemakkelijk en veilig.
Daarnaast is het handig dat je ook kan laten weten dat de container vol is en opgehaald moet worden door het bedrijf. Je kan dat eigenlijk altijd wel kiezen tussen twee opties. Of je laat de container ophalen en daarmee ben je klaar of je kiest voor het omwisselen van de container als je inschat dat je nog veel meer moet gaan afvoeren.
Hoe gaan jullie met het afval om?

Geef een reactie