Het beste cadeau voor de creatieve man

Soms is een goed cadeau bedenken voor iemand best wel lastig. Persoonlijk vind ik het nog lastiger als het iemand is die ik heel goed ken, bijvoorbeeld mijn partner of een beste vriend. Dan wil ik juist dat het cadeau perfect is en ze er extreem blij mee zijn. Zo ook vandaag, op Valentijnsdag, wil ik graag het perfecte cadeau kopen voor mijn vriend. Laat de zoektocht beginnen…

Valentijn onzin?

Normaal doe ik niet aan Valentijn en vind ik dit alleen maar onzin. Als je een stel bent moet je elkaar elke dag waarderen en niet alleen op Valentijn. Daarbij is de datum van Valentijn natuurlijk ook maar uit de lucht gevallen en is een jubileum samen veel specialer. Toch wilde ik dit jaar met de gekte meegaan. Waarom? Omdat mijn vriend en ik best wel veel samen hebben meegemaakt dit jaar. Daarbij hou ik gewoon te veel van cadeautjes geven en wil ik hem eens even goed laten zien dat ik hem waardeer. Tot slot hebben wij dit jaar voor ons jubileum ook niks leuks gedaan of aan elkaar gegeven, dus vond ik dat we dit wel even mochten inhalen.

Google, google en nog eens google

Dus mijn zoektocht begon net op Google. Ik bleef maar surfen en zag door de bomen het bos niet meer. Ter ontspanning ben ik maar even gaan wandelen, want een hele ochtend achter je laptop is ook niet goed voor je. Ik was tijdens mijn wandeling aan het nadenken over wat voor een type mijn vriend eigenlijk is. Hij is niet een standaard man, maar meer creatief type. Hij houdt van schilderen, tuinieren en klussen in huis. En toen wist ik het! Zijn gereedschap voor het klussen is erg verouderd en hij was er laatst flink over aan het mopperen. Dat is dus het perfecte cadeau.

Eindelijk iets leuks

Snel wandelde ik terug naar huis. Wat ben ik blij dat ik eindelijk een leuk cadeau heb bedacht. Geloof mij, als je een cadeau moet kopen voor een creatieve man is dit altijd goed! Ten eerste voelen ze zich even extra mannelijk, ze kunnen weer lekker met goed gereedschap gaan klussen en het is altijd handig (ook voor jezelf) om in huis te hebben. Nu ging mijn Google zoektocht dan ook een stuk sneller. Binnen een paar minuten had ik een goede site waar ze Makita gereedschap verkochten en zelfs met garantie! Ze hadden een uitgebreid assortiment  van makita boormachine tot makita heggenschaar, Snel even bestellen en klaar is kees; ik had het perfecte Valentijnscadeau gevonden.

Geef een reactie